VACATURE

Medewerker Receptie & Administratie (32 uur)
 
Ben jij een enthousiaste alles-tegelijk-doener en heb je zin in een uitdagende baan? Dan is deze functie in het Stedelijk Museum Schiedam misschien iets voor jou.
 
Je begroet de gasten van collega’s en leveranciers, beantwoordt de telefoon en verdeelt de post. Daarnaast plan en regel je de educatieve projecten en rondleidingen. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande facturen en bereidt de betalingen voor. Ondertussen vraagt Sandra van marketing je om een mailing te verzorgen en Karina om even extra koffie te zetten voor de bezoekers van een lezing. De telefoon blijft ook rinkelen, maar jij blijft vrolijk.
 
Je bent er 32 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van half 9 tot 5. We starten met een half-jaarcontract met natuurlijk uitzicht op verlenging, de functie zit in schaal 3 (€ 1.774 - € 2.070) Als je zzp'er wilt blijven, kan dat eventueel ook.
Welke opleiding je hebt vinden we minder belangrijk dan ruime werkervaring. Je werkt namelijk zelfstandig en vanaf de eerste dag met volle kracht. Excel kent voor jou geen geheimen. Als je geïnteresseerd bent in wat we in het museum doen en als je in Schiedam of de buurt van Schiedam woont, dan is dat een pré.
 
Heb je interesse? Stuur dan een brief en CV tot en met zondag 13 mei 2018, gericht aan Nicole Theeuwes, via:iris.vink@stedelijkmuseumschiedam.nl
De gesprekken zijn dinsdag 22 mei (middag) en maandag 28 mei (middag).
 
 
Stedelijk Museum Schiedam. Fotografie Kim van Dee
Fotografie: Kim van Dee
 
Stedelijk Museum Schiedam entree. Fotografie Kim van Dee
Fotografie: Kim van Dee