Rondleidingen met of zonder workshop

2. Jean-Pierre Yvaral Progression Polychrome A.70 1970. Collectie Louisiana Museum co Pictoright Amsterdam

Jean-Pierre Yvaral, Progression Polychrome A.70, 1970. Collectie Louisiana Museum, co Pictoright Amsterdam

We leiden u graag rond door onze tentoonstellingen.

Rondleiding van een uur:

• Geen minimum, maximaal 15 personen
  • Ca. 1 uur
  • € 80,- per groep (exclusief entree museum)
  • Neem contact op met info@stedelijkmuseumschiedam.nl Janina Schipper of Monique Scholte / 010-2463666

Rondleiding en workshop

Een unieke combinatie van kijken en zelf doen! Een ervaren rondleider laat je eerst de tentoonstelling zien. Geïnspireerd geraakt door alle kunstwerken? Maak je eigen kunstwerk en ervaar zelf hoe het is om met verschillende technieken te werken en materialen te gebruiken. Zoals pastel, inkt, potlood, houtskool of verf. Dit met behulp van de museumdocent. Heb je bijzondere wensen of een specifieke vraag? Laat het ons weten.

• Minimum 6 en maximaal 15 personen
  • Ca. 2 uur
  • € 25,50 per persoon (exclusief entree museum)
  • Neem contact op met info@stedelijkmuseumschiedam.nl  Janina Schipper of Monique Scholte - 010-2463666