Rondleidingen met of zonder workshop

2. Jean-Pierre Yvaral Progression Polychrome A.70 1970. Collectie Louisiana Museum co Pictoright Amsterdam

Jean-Pierre Yvaral, Progression Polychrome A.70, 1970. Collectie Louisiana Museum, co Pictoright Amsterdam

We leiden u graag rond door onze tentoonstellingen. U kunt kiezen uit een rondleiding van een uur of een rondleiding van anderhalf uur.

Rondleiding van een uur:

• Geen minimum, maximaal 15 personen
  • Ca. 1 uur
  • € 80,- per groep (exclusief entree museum)
  • Neem contact op met Janina Schipper / 010-2463666

Rondleiding van anderhalf uur
In de rondleiding van anderhalf uur is er meer tijd voor verdieping. Er zal bij meer kunstwerken uit de tentoonstelling (langer) stilgestaan worden.

• Geen minimum, maximaal 15 personen
  • Ca. 1,5 uur
  • € 110,- per groep (exclusief entree museum)
  • Neem contact op met Janina Schipper / 010-2463666

Rondleiding en workshop
Een unieke combinatie van kijken en zelf doen! Een ervaren rondleider laat je eerst de tentoonstelling zien. Geïnspireerd geraakt door door alle kunstwerken? Maak je eigen kunstwerk en ervaar zelf hoe het is om met verschillende technieken te werken en materialen te gbruiken. Zoals pastel, inkt, potlood, houtskool of verf. Dit met behulp van de museumdocent. Ook voor deze workshop leveren wij kwaliteit en maatwerk. Heb je bijzondere wensen of een specifieke vraag? Laat het ons weten.

• Minimum 6 en maximaal 15 personen
  • Ca. 2 uur
  • € 25,50 per persoon (Exclusief entree museum)
  • Neem contact op met Janina Schipper - 010-2463666