Programma op maat - Voortgezet onderwijs

02. Alexis Blake performance We will not be moved 2016 1

Bij de tentoonstellingen maken we speciaal voor je klas een interactieve rondleiding met of zonder workshop op maat. We passen de inhoud aan op je vraag, lesprogramma, kunstweek of kunstproject.

• Voor: alle klassen VMBO, HAVO, VWO
  • Waar: Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112, Schiedam
  • Wanneer: zie speciale programma's
  • Duur: 60 minuten alleen rondleiding of 120 minuten rondleiding en workshop in ’t Atelier
  • Kosten: Alleen rondleiding € 90, - per klas, maximaal 30 leerlingen (meerdere groepen mogelijk), exclusief entree (gratis t/m 18 jaar), betalen met CJP Cultuurkaart is mogelijk. Rondleiding en workshop € 197,50 per klas, maximaal 30 leerlingen (meerdere groepen mogelijk), exclusief entree (gratis t/m 18 jaar), betalen met CJP Cultuurkaart is mogelijk.
  • Inschrijven met inschrijfformulier

Docenten hebben gratis entree op vertoon van een stedelijk museum schiedam docentenpas.