Voor Schiedammers*

*Wil je met ons samenwerken?

Het Stedelijk Museum Schiedam is van alle Schiedammers, ook van jou. We willen dat je je er thuis voelt, ook als je niet gewend bent naar het museum te gaan. Wat kunnen wij doen om voor jou een fijne plek te zijn? Of om iets voor jou te betekenen?

Samenwerken
Wat belangrijk is voor Schiedammers kan het museum niet bedenken. Wat zou jij willen doen in het museum? Wie zou je er willen zien en wat zou je er willen eten? Door samen te werken leren we dit van jou. Heb je een idee voor iets dat je met ons wil organiseren? Gewoon laten weten! Ieder idee is welkom.

Heb je een idee? Klik hier om een bericht te sturen naar Dorien

Heb je een idee? Klik hier om een bericht te sturen naar Dorien*

Dorien werkt samen met de stad. Heb je een idee? Je kan haar mailen via dorien@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel het museum: 010-2463666.
Gewoon doen!

Inspiratie nodig? Bekijk onderaan deze pagina wat we eerder organiseerden met de stad.

Kunst, geschiedenis, Schiedam
Het museum werkt samen met heel veel Schiedammers en Schiedamse organisaties. Soms organiseren we samen iets groots, soms iets kleins. Het heeft altijd iets te maken met kunst of geschiedenis en Schiedam. Benieuwd? Hieronder zie je voorbeelden van eerdere samenwerkingen.

Elkaar ontmoeten
Het museum is een plek van kunst en geschiedenis, maar ook van mensen. Je ontmoet er andere Schiedammers en leert wat voor hen belangrijk is. Misschien heb je meer gemeen dan je dacht en kun je iets voor elkaar betekenen. Het museum organiseert graag activiteiten waarbij Schiedammers samenkomen. Hieronder zie je waar je aan mee kunt doen!


Eenmalige steun