Spijkerbroeken van Buurtvrouw en KOEK en LOER

Het lapje is gemaakt van hergebruikte materialen omdat wij graag duurzame verbindingen aan gaan. Het verwijst ook naar onze schortjes. Die dragen we in de bediening.

Deze zijn gemaakt van spijkerbroeken uit Schiedam, altijd met wat rode accenten om zo het warme gevoel van Buurtvrouw over te brengen, iedereen is welkom bij ons. Bij Buurtvrouw voelen wij de vrijheid om te laten zien dat een mens nooit alleen uit een beperking bestaat…er is zoveel meer!

Talent

Wij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking, met een psychische kwetsbaarheid of een combinatie hiervan. Zij worden vaak in een hokje geplaatst en alleen bezien vanuit hun beperking of anders zijn. Zij hebben ook talenten, een krachtige persoonlijkheid, hun eigen karakter, ervaringen en omstandigheden.

Genieten van elk moment
Velen genieten intens van elk moment, zij accepteren wat moeilijk of anders is en hebben groot respect voor anderen. Ook zien zij vaak feilloos door het masker van anderen (de zogenaamd normaal begaafden) heen, zij zien naast de kracht van anderen ook hun kwetsbaarheid en verbinden met ongekende charme met andere mensen. Dat werkt ontwapenend.

Samenwerking
Het lapje is ontstaan uit een samenwerking tussen Buurtvrouw en creatief atelier KOEK en LOER.