Wil je beeldmateriaal ontvangen?*

*We helpen je graag verder.

Heb je beeldmateriaal uit onze collectie nodig? Neem dan contact op met Marco Steketee via marco@stedelijkmuseumschiedam.nl Dit geldt niet voor persmateriaal. Lees daar hier meer over.

Vermelding
Vermeld bij gebruik het volgende zinnetje, tenzij anders aangegeven: Collectie Stedelijk Museum Schiedam

Aangevraagd, en dan?
Als wij het beeldmateriaal dat je zoekt in huis hebben, krijg je dat direct na ontvangst van een akkoord op de betaling via WeTransfer toegestuurd. Als we nog niet beschikken over het gevraagde fotomateriaal en we dus nieuwe opnames moeten maken, dan is de levertijd minimaal zes weken na ontvangst van de betaling. Bij gecompliceerde opnames en/of speciale wensen zijn we genoodzaakt om de onkosten door te berekenen.

Is er haast bij?
Als wij het beeldmateriaal dat je zoekt in huis hebben, krijg je dat direct na ontvangst van een akkoord op de betaling via WeTransfer toegestuurd. Als er nieuwe opnames moeten worden gemaakt, vindt levering plaats zo snel als mogelijk is en zullen de kosten van de fotograaf worden doorberekend.

Auteursrecht
Het Stedelijk Museum Schiedam is niet aansprakelijk voor rechten voortvloeiende uit het auteurschap van de kunstenaar. Neem om dit te regelen zelf contact op met de betreffende instantie, bijvoorbeeld Pictoright, een kunstenaarsstichting of de nabestaanden.

Bewijsexemplaar
Wordt een afbeelding van het museum gepubliceerd in een boek, afgebeeld op drukwerk of op een andere manier verveelvoudigd? Stuur ons dan altijd een bewijsexemplaar. Gaat het om de publicatie van een afbeelding van een bruikleen van derden, stuur ons dan twee of meer bewijsexemplaren toe.

Stedelijk Museum Schiedam
Afdeling Collectiemanagement
Postbus 208
3100 AE Schiedam

Beeld in header: Zaaloverzicht van de tentoonstelling Realisme nu met Moment of bliss/Geluksmoment van Sarah van Sonsbeeck op de vloer. Fotografie: Aad Hoogendoorn