Te doen

Kunstklas voor families*

*Wat gaan jullie maken?

Hou jij van tekenen, schilderen en knutselen? En doe je dat graag samen met je vader, oma of iemand anders. Vanaf nu kun je de kunstklas ook samen doen. In het Atelier van het museum kun je maken waar je van droomt. Geïnspireerd door de tentoonstellingen gaan jullie zelf aan de slag. Een museumdocent laat je kennismaken met verschillende materialen en creatieve technieken. Na afloop neem je je eigen werk mee naar huis.

Voor mensen die met te weinig (geld) moeten levenDankzij een mooie subsidie kunnen we vanuit de tentoonstelling ‘Uit armoede’ een aantal plekken gratis beschikbaar stellen. Zou je hier gebruik van willen maken? Dan ben je van harte welkom. Neem contact op met Denise via educatie@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel met 010 – 246 36 60 en geef aan dat je gebruik wil maken van een gratis aanmelding.

Korte of lange reeksWil je eerst ervaren of de Kunstklas iets voor jou is? Doe dan een reeks van drie lessen. Weet je al zeker dat je op zondagochtend samen kunst wil bekijken en eigen werk wil maken. Reserveer dan voor de volledige reeks.

Dit wil je weten

  • Wanneer: zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur
  • Data:10, 17 en 24 maart & 7, 14 en 21 april
  • Voor: iedereen vanaf 4 jaar
  • Locatie: de lessen vinden plaats in het Atelier van het museum